Sarmale (varză umplută sau frunze de viță de vie)

Sarmale (varză umplută sau frunze de viță de vie) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 914 calorii, 55g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Din viță de vie cu dragoste-Dolmade, frunze de struguri umplute, Frunze De Viță De Vie Umplute - Rețetă Autentică Dolma Turcească, și Dolma Dalya-Frunze De Viță De Vie Umplute Cu Roșii Și Ardei Algerieni.
Instrucțiuni
Puneți orezul într-un castron mediu și turnați apă clocotită peste el.
Se lasă la macerat 15 minute, apoi se scurge.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii, rădăcinile de pătrunjel, ceapa și pasta de roșii. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Transferați legumele în bol cu orezul.
Încălziți încă 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți aproximativ 2 minute, doar până se rumenesc la exterior.
Se transferă în bol cu orezul și legumele; condimentează cu mărar și piper negru. Se amestecă până când totul este bine amestecat. Puneți amestecul deoparte să se răcească.
Îndepărtați cu grijă frunzele de pe capul de varză și puneți-le într-o oală mare cu aproximativ 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 până la 10 minute, până când este fraged și flexibil.
Scoateți frunzele de varză din oală, dar lăsați suficient în partea de jos pentru a acoperi. Pe fiecare dintre frunzele rămase, așezați aproximativ 2 linguri de amestec de porc și orez în centru și înfășurați frunza pentru a acoperi.
Așezați frunzele de varză umplute în oală.
Când oala este plină, așezați câteva frunze de varză fierte deasupra.
Se toarnă apă clocotită în oală pentru a acoperi rulourile de varză și se pune la foc mediu-mic. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, până când orezul este fraged.