Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sardinele prăjite cu măsline, capere și pătrunjel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, rucola pentru copii, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste * Cu Pătrunjel, Capere Și Măsline, Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel, și Pui sotat cu măsline, capere și lămâi prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți lămâia în el. Scoateți frunzele exterioare verzi ale anghinarei până ajungeți la frunzele galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare. Folosind o mandolină sau un robot de bucătărie echipat cu lama de feliere, radeți subțire anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mandolină
4
Adăugați-le în apa cu lămâie. Radeți sunchokes în apa de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de canola până aproape de fumat. Condimentați ușor sardinele cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti 3 minute, apoi intoarceti sardinele si adaugati usturoiul, maslinele, patrunjelul, oregano, caperele, ardeii iute si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Nonpareils Argintii
Sardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți sardinele timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți anghinarea și sunchokele și uscați-le. Întoarceți-le în castron și adăugați rucola, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Anghinare Din Ierusalim
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Transferați sardinele și salata în farfurii și serviți.