Sandwich noapte: felii de pui și ciuperci Rachael

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sandwich Night: puiul feliat și ciuperca Rachael. Această rețetă face 4 porții cu 746 calorii, 55g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză elvețiană deli, amestec de condimente la grătar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich noapte: felii de pui și ciuperci Rachael, Rachael Ray este cel mai bun sandviș cu șuncă și brânză, și Sandviș Cu Croissant Cu Friptură Feliată De Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ciupercile și ridicați puțin focul. Gatiti ciupercile pana se inmoaie si se intuneca, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați salvie la jumătatea timpului de gătit. Condimentează ciupercile cu sare și piper, după gust, după ce sunt întunecate și fragede, deoarece sarea încetinește rumenirea prin extragerea lichidelor.
Între timp, într-o a doua tigaie mică la foc mediu topiți încă o lingură de unt.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Se amestecă varza murată, se gătește până se încălzește, apoi se stinge focul. În timp ce ceapa se gătește, încălziți o tigaie din fontă sau o grătar la foc mediu-mare. Condimentați puiul liberal cu condimente de friptură din Montreal.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin în tigaie sau grătar și gătiți puiul, întorcându-l o dată, până când este fiert, aproximativ 12 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie. Ștergeți tigaia sau grătarul și reduceți focul la mediu-mic. Tăiați subțire puiul într-un unghi.
Adăugați smântâna, gustul și ketchup-ul într-un castron mic și amestecați ierburile proaspete.
Ungeți ușor 1 parte a feliilor de pâine cu lingura rămasă de unt. Construiți sandvișurile cu părțile cu unt orientate spre exterior, în această ordine: pansament, brânză, ciuperci, pui feliat, varză murată cu ceapă, brânză și terminând cu pansamentul pentru a se așeza. Grătiți sandvișurile timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu murături și ridichi sărate.