Sandwich de somon la grătar cu sos de mărar

Sandvișul de somon la grătar cu sos de mărar este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 984 calorii, 57G de proteine, și 69G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de somon, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, Somon La Grătar Cu Sos De Mărar De Muștar, și Somon la grătar cu sos de arpagic și mărar și castraveți.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, adanca, la foc mediu-mare, pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul. Înveliți uniform somonul cu uleiul de măsline.
Gătiți somonul pe grătarul preîncălzit cu pielea în jos timp de aproximativ 5 minute înainte de a răsturna și a găti pe cealaltă parte până când pielea poate fi ridicată cu ușurință de pe carne, încă aproximativ 5 minute. Întoarceți somonul încă o dată și continuați să gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, încă 2 până la 3 minute.
Bateți maioneza, mărarul și coaja de lămâie împreună într-un castron mic; împărțiți între 2 felii de pâine prăjită. Completați fiecare cu 1 porție de somon fiert, 2 felii de roșii, 2 felii de slănină, 1 frunză de salată și o felie rămasă de pâine prăjită.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.