Sandwich de somon la grătar cu sos de mărar

Sandwich de somon la grătar cu sos de mărar
Sandvișul de somon la grătar cu sos de mărar este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 984 calorii, 57G de proteine, și 69G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de somon, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, Somon La Grătar Cu Sos De Mărar De Muștar, și Somon la grătar cu sos de arpagic și mărar și castraveți.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, adanca, la foc mediu-mare, pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul. Înveliți uniform somonul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Gătiți somonul pe grătarul preîncălzit cu pielea în jos timp de aproximativ 5 minute înainte de a răsturna și a găti pe cealaltă parte până când pielea poate fi ridicată cu ușurință de pe carne, încă aproximativ 5 minute. Întoarceți somonul încă o dată și continuați să gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Bateți maioneza, mărarul și coaja de lămâie împreună într-un castron mic; împărțiți între 2 felii de pâine prăjită. Completați fiecare cu 1 porție de somon fiert, 2 felii de roșii, 2 felii de slănină, 1 frunză de salată și o felie rămasă de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista