Sandwich de cocktail cu creveți deschis

Sandwich de cocktail cu creveți deschis
Deschis creveți cocktail sandwich ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 203 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pâine integrală, lămâie, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Topper sandwich cu cocktail de creveți, Avocado Și Creveți Lasagna Deschisă Cu Unt De Hamsii, și Cocktail De Creveți.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă maioneza, ketchup-ul, jumătate de mărar, sucul din 4 pene de lămâie și niște condimente. Aruncați în creveți castraveți și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Aranjați pâinea pe 2 farfurii, acoperiți fiecare cu rachetă și îngrămădiți umplutura de creveți. Se împrăștie cu mărarul rămas și se servește cu pene de lămâie, pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista