Sandvișuri Gruy la grătar cu tapenadă de măsline și sandvișuri cu tapenadă de măsline
Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de roșii uscate la soare, roșii, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandviș Gruyere, Cheddar și tapenadă de măsline la grătar, Sandvișuri Marocane Cu Morcov Și Hummus Cu Tapenadă Verde De Măsline, și Sandvișuri marocane cu morcov și brânză de capră cu tapenadă verde de măsline.
Instrucțiuni
Scoateți 4 roșii uscate la soare și 2 linguri de ulei din borcan. Rezervați roșiile și uleiul rămas pentru o altă utilizare. Puneți 1 lingură de ulei deoparte.
Combinați roșiile, 1 lingură de ulei, măsline și usturoi într-un mini robot de bucătărie; procesați până la cea mai mare parte netedă, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Întindeți 1 1/2 linguri de amestec de măsline pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine, cu uleiul în jos. Acoperiți fiecare felie de pâine cu 1 lingură de brânză, 2 felii de roșii și 1/2 uncie Gruyre. Completați fiecare cu 4 felii de pâine rămase, cu ulei în sus.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau altă tigaie grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza sandvișurile (lăsați tigaia din fontă pe sandvișuri în timp ce gătesc). Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand branza se topeste si painea este prajita.