Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s

Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase de la Campbell ' s incet. Această rețetă face 12 porții cu 293 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, friptură de umăr de porc, supa de ceapă condensată campbell ' s si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri de porc trase cu carne de porc gătită lent Campbell ' s, Sandvișuri De Porc Trase Cu Gătit Lent, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se amestecă supa, ketchup-ul, oțetul și zahărul brun într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc din aragaz pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute. Folosind 2 furci, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea de porc la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Împărțiți amestecul de porc și sos printre rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista