Sandvișuri Cu Pește La Grătar

Sandvișuri Cu Pește La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de pește la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, roșii, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Pește La Grătar, Sandvișuri cu pește BLT, și Sandvișuri Distractive Cu Pește.

Instrucțiuni

1
Periați ambele părți ale fileurilor cu suc de lămâie; se presara cu lamaie-piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătați fileurile, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CleșteClește
2
Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde pe fundul fiecărui coc. Se acoperă cu un file, salată și roșii; înlocuiți blaturile de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
TomateTomate
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista