Sandvișuri Cu Fasole Albă Cu Ierburi
Această rețetă face 5 porții cu 227 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă 76 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Herbed alb-fasole răspândit sandwich-uri deschise cu care se confruntă ar putea fi un imens vegetarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu ceai de ton cu față deschisă, cu răspândire de fasole albă, Sandvișuri de somon cu față deschisă cu avocado-Wasabi răspândit, și Sandvișuri de pui cu față deschisă, cu răspândire de mazăre verde și parmezan.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti răspândirea, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă salvie, cimbru, piper și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați bulion și fasole; reduceți focul la minim. Gatiti 5 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului este absorbita.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Așezați amestecul de fasole, brânza, pătrunjelul, 2 linguri de ulei și sucul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați aproximativ 3 linguri întinse pe fiecare felie de pâine; acoperiți fiecare cu 2 felii de ceapă.