Sandvișuri cu ceai de somon afumat și mărar

Sandvișuri cu ceai de somon afumat și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sandvișuri cu somon afumat și ceai de mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pâine sandwich, mărar, pâine sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mărar Afumat-Somon Hash, Căni de somon afumat și mărar, și Fettuccine cu somon afumat și mărar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună cremă de brânză și mărar, se adaugă suc de lămâie după gust, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2
Scoateți crusta din pâinea feliată și, folosind un sucitor, aplatizați ușor fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Luați 4 felii de pâine integrală de grâu aplatizată și întindeți cu un sfert din amestecul de cremă de brânză. Acoperiți cu 4 felii de pâine albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pâine AlbăPâine Albă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se întinde cu încă un sfert de amestec de brânză cremă. Împărțiți somonul afumat și ceapa uniform între cele patru sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți încă un sfert din amestecul de cremă de brânză pe pâinea albă rămasă și așezați crema de brânză cu fața în jos deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pâine AlbăPâine Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se întinde cu amestecul de brânză cremă rămas și se acoperă cu pâinea integrală rămasă. Feliați în sferturi pe diagonală și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista