Sandvișuri cu carne de vită la grătar cu aragaz lent, cu salată de varză
Reteta Slow-aragaz gratar Carne de vită sandwich-uri wtih Coleslaw ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 10 ore și 15 minute. Această garnitură are 357 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, friptură rotundă de vită, orez obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 3 până la 3 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
4
Se amestecă amestecul de salată de varză, ceapa, orezul, sosul de grătar și apa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Ceapă
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Strat de carne de vită și salată de varză amestec în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore. Pentru a servi, umpleți chiflele cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Rola
7
Serviți cu ceapă roșie feliată și sos suplimentar pentru grătar, dacă doriți.
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.