Sandviș de porc tras la grătar
BBQ tras Sandwich de porc ia în jurul valorii de 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 514 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 482 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, zahăr brun, pudră de muștar și boia de ardei și oz-4LB 8oz) umăr de porc. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de porc tras la grătar, Sandviș de porc tras la grătar, și Sandviș de porc tras la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Împrăștiați ceapa și frunzele de dafin în fundul unei forme mari de prăjire.
Se amestecă pudra de muștar, boia de ardei și 1 linguriță de piper negru măcinat cu un vârf bun de sare. Frecați acest lucru peste tot carnea de porc, asigurându-vă că îl frecați în toate crăpăturile.
Așezați carnea de porc, cu coaja în sus, deasupra cepei.
Se toarnă 200 ml apă în fundul cositorului, se înfășoară bine cu folie și se coace timp de 4 ore. Acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte, pur și simplu acoperiți tava în folie și răciți până când sunteți gata de grătar.
Aprinde grătarul. Într-un castron, amestecați ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire și zahărul brun.
Scoateți carnea de porc din tablă și uscați-o.
Așezați forma de prăjire pe plită, turnați amestecul de ketchup și bulați energic timp de 10-15 minute până când este groasă și lucioasă.
Scoateți frunzele de dafin și turnați sosul într-un robot de bucătărie; blitz până se omogenizează. Ungeți jumătate din amestecul de sos peste carne.
Odată ce flăcările grătarului s-au stins, puneți carnea de porc, cu pielea în jos. Gatiti 15 minute pana se carbonizeaza frumos, apoi intoarceti si gatiti inca 10 minute. Carnea va fi foarte fragedă, așa că aveți grijă să nu pierdeți între bare. Alternativ, încălziți un cuptor-grătar combinat la mare, așezați carnea de porc pe o tavă de copt și gătiți fiecare parte timp de 10-15 minute până când este carbonizat frumos.
Ridicați carnea de porc pe o farfurie sau tavă mare.
Îndepărtați șirul și îndepărtați pielea. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți groase.
Adăugați 3-4 linguri de sos de grătar în carne și aruncați totul bine pentru a acoperi. Îngrămădiți în rulouri și serviți cu sos suplimentar și puțină salată de varză.