Sandviș de porc tras la grătar

Sandviș de porc tras la grătar
BBQ tras Sandwich de porc ia în jurul valorii de 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 514 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 482 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, zahăr brun, pudră de muștar și boia de ardei și oz-4LB 8oz) umăr de porc. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de porc tras la grătar, Sandviș de porc tras la grătar, și Sandviș de porc tras la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împrăștiați ceapa și frunzele de dafin în fundul unei forme mari de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă pudra de muștar, boia de ardei și 1 linguriță de piper negru măcinat cu un vârf bun de sare. Frecați acest lucru peste tot carnea de porc, asigurându-vă că îl frecați în toate crăpăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați carnea de porc, cu coaja în sus, deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se toarnă 200 ml apă în fundul cositorului, se înfășoară bine cu folie și se coace timp de 4 ore. Acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte, pur și simplu acoperiți tava în folie și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Aprinde grătarul. Într-un castron, amestecați ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
UmărUmăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți carnea de porc din tablă și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Așezați forma de prăjire pe plită, turnați amestecul de ketchup și bulați energic timp de 10-15 minute până când este groasă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9
Scoateți frunzele de dafin și turnați sosul într-un robot de bucătărie; blitz până se omogenizează. Ungeți jumătate din amestecul de sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Odată ce flăcările grătarului s-au stins, puneți carnea de porc, cu pielea în jos. Gatiti 15 minute pana se carbonizeaza frumos, apoi intoarceti si gatiti inca 10 minute. Carnea va fi foarte fragedă, așa că aveți grijă să nu pierdeți între bare. Alternativ, încălziți un cuptor-grătar combinat la mare, așezați carnea de porc pe o tavă de copt și gătiți fiecare parte timp de 10-15 minute până când este carbonizat frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Ridicați carnea de porc pe o farfurie sau tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Îndepărtați șirul și îndepărtați pielea. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Adăugați 3-4 linguri de sos de grătar în carne și aruncați totul bine pentru a acoperi. Îngrămădiți în rulouri și serviți cu sos suplimentar și puțină salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista