Sandviș Cu Ton, Rucola Și Feta Și Salată
Nevoie de o felul principal pescatarian? Sandvișul și salata de ton, rucola și Feta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 507 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Un amestec de rucola, pâine integrală, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este grozav. Încercați Sandwich cu ton, rucola și feta și salată, Sandviș Veggie Fetan și Rucola Pita cu sos Tzatziki, și Salată De Rucola Cu Pepene Verde Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și oțetul.
Amestecați tonul într-un castron cu 4 lingurițe de pansament, feta și măsline.
Strat 1 cană de rucola, 2 felii de amestec de roșii și ton pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine. Într-un castron, aruncați 12 căni de rucola cu roșiile rămase și pansament.
Combinați uleiul și oțetul.
Amestecați tonul într-un castron cu 4 lingurițe de pansament, feta și măsline.
Strat 1 cană de rucola, 2 felii de amestec de roșii și ton pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine. Într-un castron, aruncați 12 căni de rucola cu roșiile rămase și pansament.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.