Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană)

Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 534 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 226 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spice de porumb, apă, carne de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, așezați oasele de porc, carnea, porumbul, Ali-ul și pătlagina verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De PorcOS De Porc
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apa și aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați cartofii, yuca, sarea și piperul și continuați să gătiți încă 30 de minute sau până când yuca și cartofii sunt fragede cu furculița. Se amestecă coriandrul.Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
ManiocManioc
4
Serviți în boluri mari de supă, împărțind uniform carnea de porc și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista