Samosa

Samosa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Samosas. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Samosas Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Turcia Samosas, și Semiluna Samosas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti linte conform instructiunilor pachetului, adaugand usturoi si urmatoarele 6 ingrediente; scurgere. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
LinteLinte
UsturoiUsturoi
2
Tăiați fiecare înveliș în 4 pătrate; lingură aproximativ 1 linguriță amestec de linte pe jumătate din fiecare pătrat. Umeziți marginile cu apă și pliați pe jumătate în diagonală, apăsând marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
3
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 inch într-o tigaie mare sau cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Se prăjesc, câte 3, 30 de secunde sau până devin aurii, întorcându-se o dată și se scurg pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Serviți imediat cu chutney de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista