Salumi cu struguri Mostarda și grâu integral Gnocci Fritti

Salumi cu struguri Mostarda și grâu integral Gnocci Fritti
Salumi cu Mostardan de struguri și Gnocci Fritti din grâu integral ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, lapte cald, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, Brioșe Cu Banane Cu Nuci De Struguri Întregi, și Gnocci cu legume și feta.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele, cu excepția muștarului, la foc mic, într-o oală mare, la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Fierbeți până când lichidele se îngroașă și strugurii sunt moi, dar majoritatea sunt încă intacte, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
StruguriStruguri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă în muștar. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
1
Se amestecă laptele cald și zahărul într-un castron mic; se amestecă în drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când amestecul pare spongios, aproximativ 6 minute.
3
Combinați 3/4 cană de făină, sare și cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 7 linguri de apă călduță, 1 linguriță de ulei de măsline și amestec de drojdie; se amestecă până se formează aluat moale ușor lipicios. Înveliți un alt castron mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați aluatul și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Frământați aluatul pe suprafața de lucru până se omogenizează, stropind ușor cu mai multă făină dacă este foarte lipicios. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 2 inci lățime de 1/3 inci grosime. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Setați mașina de paste la cea mai largă setare. Rulați 1 dreptunghi prin mașină de 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
9
Tăiați aluatul în jumătate transversal; rotiți mașina la următoarea setare mai îngustă. Continuați să treceți aluatul prin mașină, ajustându-vă la setarea următoare mai îngustă după fiecare 6 treceri, până când fiecare bandă are aproximativ 4 inci lățime, 12 inci lungime și 1/16 inch grosime. Repetați cu al doilea dreptunghi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Tăiați fiecare bandă de aluat transversal în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Se toarnă ulei de canola într-o cratiță mare la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit la tigaie; încălziți uleiul la foc mediu la 177°. prăjiți aluatul în loturi până devine auriu și crocant, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
12
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Presărați gnocchi fierbinți cu brânză. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
BrânzăBrânză
14
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul de 177° aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aranjați salumi pe platou.
2
Se servește cu mostarda și gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista