Saltimbocca de pui de cristal
Crystal ' s Chicken Saltimbocca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de jumătăți de piept de pui - bătut, vin, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fiecare cotlet de pui cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Stoarceți excesul de apă din spanacul congelat, apoi condimentați cu ulei de măsline, sare și piper.
Așezați 1 bucată de prosciutto, 1 bucată de provolone și un strat subțire de spanac pe fiecare cotlet de pui. Apoi presărați parmezan peste blaturi.
Începând de la capătul scurt, conic, înfășurați fiecare cotlet de pui și fixați-l cu o scobitoare.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie, apoi turnați vin. Gatiti, intoarcand puiul, pana cand vinul se evapora, iar puiul este fiert si sucurile sale curg limpede, aproximativ 20 de minute.