Salsa Verde

Salsa Verde
Salsa verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 29 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ușor coriandru, ardei iute, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa Tomatillo Prăjită-Salsa Verde, și Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați cojile din 1/2 kilogram de tomatillos proaspăt; clătiți bine tomatillos și tăiați-l în jumătate (sau folosiți o cutie de 12 uncii tomatillos, drenată). Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați tomatillos; 1 cutie (7 oz.) ardei iute verde tăiat cubulețe, scurs; 3/4 cană coriandru proaspăt clătit ușor ambalat; 1/4 cană ceapă verde tocată grosier (inclusiv blaturi); și 1 lingură suc de lămâie. Rotiți până când amestecul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista