Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan

Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 216 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos thailandez de chili-usturoi, sare, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan, Wontons de ghimbir-ciuperci coapte cu sos de susan, și Crab Rangoon (Crab & crema de branza umplut Wontons) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul de vin de orez și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă carnea de crab și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă ulei de arahide la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie mare. Fry wontons, în loturi, în ulei fierbinte la foc mediu-mare 30 de secunde pe fiecare parte sau până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Serviți wontons cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Notă: sosul sau pasta de Chili-usturoi pot fi găsite în secțiunea asiatică a supermarketului sau în magazinele gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista