Salsa De Susan-Vinete

Salsa De Susan-Vinete
Rețeta salsa de susan-vinete ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.89 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 317 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chipsuri de pita parmezan, plus 1 lingură de ceapă verde, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Vinete Picante De Susan, Pui de susan și vinete, și Vinete De Susan (Vinete).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. perforați vinetele peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pe foaia de copt. Prăjiți la cuptor până când vinetele sunt foarte moi și dezumflate, întorcându-se o dată, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Tăiați vinetele în jumătate; răzuiți carnea într-un set de strecurătoare peste un castron mare (nu lăsați fundul strecurătorului să atingă bolul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Lăsați vinetele să se scurgă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Transferați vinetele în procesor. Folosind porniri / opriri, procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 3/4 cană de ceapă verde, ghimbir, usturoi și sos de chili-usturoi; saut doar până când ceapa se înmoaie, aproximativ 45 de secunde. Se amestecă zahărul brun, sosul de soia, oțetul și sucul de lămâie. Aduceți la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
8
Se amestecă piureul de vinete și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
9
Se ia de pe foc. Se amestecă roșiile, 3/4 cană de coriandru și ulei de susan. Se răcește la temperatura camerei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De SusanUlei De Susan
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
TomateTomate
10
Transferați în castron mediu. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Garnisiți salsa de vinete cu 1 lingură fiecare ceapă verde și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
VineteVinete
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
Se servește cu chipsuri de pita parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ChipsChips
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista