Salsa de roșii de grădină ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Roșii De Grădină, Salsa De Grădină, și Salsa De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu ingredientele rămase. Aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a se căsători cu arome înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.