Rețeta Salsan de porumb la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare și piper, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.