Salata Salpacio

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Salata Salpacio ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,15 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 826 de calorii , 28 g de proteine și 73 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork necesită morcovi, frunze de pătrunjel, bețișoare de chips de legume și ceai verde. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: salată kachumber sau salată kuchumber – salată indiană de legume , salată kachumber sau salată kuchumber – salată indiană de legume și salată kachumber sau salată kuchumber – salată indiană de legume .
Instrucțiuni
Încinge grătarul la mare.
Ungeți puiul și ceapa pe ambele părți cu ulei și asezonați cu sare și piper. Prăjiți puiul timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și tocmai gătit.
Se scoate pe o farfurie, se cort lejer cu folie și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de a tăia felii subțiri. Prăjiți ceapa timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizată și tocmai gătită.
Puneți puiul și inelele de ceapă într-un castron mare și adăugați morcovii, pătrunjelul și ceapa.
Puneți maioneza, bulionul, oțetul, usturoiul, boia de ardei, sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Se toarnă amestecul de maioneză peste pui și se amestecă ușor.
Transferați amestecul pe un platou, acoperiți cu bețișoare de chip de legume și serviți.