Salata Kelly ' s Ham Jell-O

Salata Kelly ' s Ham Jell-O
Kelly Ham Jell-O salata de Jell-O ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 178 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de gelatină, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de Broccoli a lui Kelly, Salată Sangria Jell-O, și Salată De Jeleu De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă gelatina de lămâie în apă clocotită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă suc de ananas rezervat și oțet de vin alb într-o ceașcă de măsurare; adăugați suficientă apă rece pentru a egala 1 cană. Se amestecă amestecul de apă-suc în amestecul de gelatină; se dă la frigider până la rece și începe să se întărească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Amestecați maioneza și muștarul maro picant împreună într-un castron; bateți amestecul de maioneză în amestecul de gelatină de lămâie răcit până se omogenizează. Îndoiți ușor varza, țelina, șunca și ananasul rezervat în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Transferați amestecul într-o matriță de gelatină în formă de inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Se răcește la frigider până se fixează ferm, aproximativ 4 ore. Pentru a servi, înmuiați mucegaiul de gelatină în apă fierbinte pentru a slăbi părțile laterale; așezați o farfurie deasupra matriței, inversați și ridicați ușor matrița din salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Meadowcroft Los Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere Anjou, măr Fuji și note de lămâie verbenaspring din pahar. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subtil. Acest vin areechilibru frumos și un finisaj persistent. Los Carneros Chardonnay 2017 se va împerechea grațios cuorice tablă de brânză și mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte de unt;sau paste Carbonara.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista