Salata de sfeclă și brânză de capră Gina
Salata de sfeclă și brânză de capră Gina este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 18 minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți pecan, oțet balsamic, sfeclă cu dungi de bomboane și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Brânză la grătar de capră beată a Ginei, Salată De Brânză De Sfeclă Și Capră, și Salată De Brânză De Sfeclă Și Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală cu apă rece, puneți sfecla și apoi aduceți la fierbere. Lăsați oala să fiarbă până când sfecla este fragedă, dar totuși are o ușoară rezistență în centre. Acest lucru va dura 8 minute. Cojiți sfecla și feliați.
Într-un castron mic amestecați împreună ulei de măsline și balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Într-un castron separat mai mare, aruncați rucola, sfecla, pecanele și brânza de capră.
Stropiți-le cu pansament și serviți.