Salata de sfeclă și brânză de capră Gina

Salata de sfeclă și brânză de capră Gina
Salata de sfeclă și brânză de capră Gina este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 18 minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți pecan, oțet balsamic, sfeclă cu dungi de bomboane și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Brânză la grătar de capră beată a Ginei, Salată De Brânză De Sfeclă Și Capră, și Salată De Brânză De Sfeclă Și Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu apă rece, puneți sfecla și apoi aduceți la fierbere. Lăsați oala să fiarbă până când sfecla este fragedă, dar totuși are o ușoară rezistență în centre. Acest lucru va dura 8 minute. Cojiți sfecla și feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron mic amestecați împreună ulei de măsline și balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron separat mai mare, aruncați rucola, sfecla, pecanele și brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți-le cu pansament și serviți.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista