Salata de midii
Salata de midii este un fel principal fără gluten și pescatarian. O porție conține 284 de calorii, 13 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de roșii uscate la soare, vin alb, midii de pe Insula Prințului Edward și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 81%. Rețete similare sunt Salata de midii marinate, Salata de calamar și midii și Salata de midii și cartofi la abur.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați sucul de lămâie, vinul alb și midiile. Gatiti pana se dizolva lichidul. Reduceți focul la mic, adăugați dressing balsamic, pătrunjel, cimbru și roșii. Continuați să gătiți la foc mic timp de 3 până la 4 minute, amestecând pentru a preveni separarea dressingului.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul de scoici să se răcească.
Adăugați scoicile și sosul, spanacul, feta și porumbul într-un castron mare de servire. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se amestecă și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.