Salată verde thailandeză cu crăpături de rață

Salată verde thailandeză cu crăpături de rață
Salata verde thailandeză cu crăpături de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână picioare confitate de rață—piele, cățel de usturoi, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Picioare de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle, Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez, și Cracklings de rață și orez prăjit cu cârnați chinezi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți pielea de rață la foc moderat până devine aurie și crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați crăpăturile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie și se adaugă carnea. Gatiti la foc moderat pana cand este fraged si crocant pe pete, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lasă să se răcească ușor.
4
Între timp, într-un mortar (sau folosind un mini robot de bucătărie), bateți ghimbirul, usturoiul, chile și zahărul brun într-o pastă grosieră. Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu menta, coriandru, rață, crăpături și pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați în farfurii și serviți.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista