Salată verde dulce și amară cu sos de brânză albastră Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata verde dulce și amară cu brânză albastră Gorgonzola. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 448 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână creșă de apă, salată de inimă, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată Verde Dulce Și Amară Cu Sos De Brânză Albastră Gorgonzola, Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră, și Verdeață amară cu vinetă de gutui și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați salata și nucile. Într-un castron mic, amestecați uleiul în oțet. Se amestecă feliile de brânză și pere. Aruncă salata și condimentează cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jumătăți De Pere în Sirop
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat