Salată verde cu Tempeh la grătar și vinetă de arțar-soia

Salata verde cu Tempeh la grătar și vinaigrette de arțar-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 172 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet de cidru de mere, unt, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Rețetă Tempeh La Grătar De Arțar, Salată verde mixtă cu vinaigretă de portocale, merișoare, Chincvre și arțar-Sherry, și Dovlecei Prăjiți, Nuci Pecan, Slănină, Amestecați Salată Verde Și Spanac Pentru Copii Cu Vinaigretă Cu Sirop De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați ușor ambele părți ale feliilor de tempeh cu unt; se presară sare.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Adăugați felii de tempeh într-un singur strat; gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când tempeh începe să se rumenească și apar semne de grătar.
Combinați 1 lingură de sos de soia și 1 lingură de sirop de arțar; periați pe ambele părți ale tempehului încă cald.
Lăsați tempeh să se răcească complet; tăiați felii în bucăți de mușcătură.
Combinați rucola, spanacul, ardeiul gras și ceapa într-un castron mare.
Combinați restul de 1 1/2 linguri sos de soia, restul de 1 1/2 lingurițe sirop de arțar, oțet, ulei, ardei roșu și usturoi într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Stropiți amestecul de soia peste amestecul de verdeață; aruncați pentru a acoperi.
Așezați 2 căni de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană tempeh.