Salată verde cu dressing de ceapă

Salată verde cu dressing de ceapă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 164 de calorii . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Dacă aveți la îndemână bulion de pui, oțet de vin alb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53% . Acest scor este bun. Rețete similare includ salata de quinoa, roșii, ceapă verde , salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi și salată de fructe verzi cu sos de iaurt cu portocale .
Instrucțiuni
Pune ceapa într-o tavă de copt.
Stropiți cu 1 lingură ulei; se presară cu zahăr.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 30 de minute. Se intoarce si se coace inca 25-30 de minute, amestecand de cateva ori, pana ce ceapa este frageda si se rumeneste usor. Se răcește timp de 30 de minute.
Pune ceapa într-un blender sau robot de bucătărie; adăugați bulion, oțet, sare și uleiul rămas. Se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza (amestecul va fi gros). Chill.
Chiar înainte de servire, aruncați verdeața, nucile, ceapa roșie și dressingul într-un castron mare de salată.