Salată tropicală de Papaya, Avocado și Pulpo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata tropicală de Papaya, Avocado și Pulpo. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, suc de lămâie stors, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată Tropicală De Papaya, Salată de Papayan și Avocado, și Salată de Avocado și Papaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți pulpo. Puneți sucul de lămâie și sarea și piperul generos, într-un castron mediu.
Șoptind, adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant. Puneți rucola într-un bol mare de amestecare; adăugați 2 linguri de pansament și ciupiți generos sare și piper; aruncați pentru a combina. Împărțiți rucola între 4 farfurii de servire. Rezervați vasul mare de amestecare bolul de amestecare. În vasul mare de amestecare, combinați pulpo, papaya, ceapă roșie, avocado, jicama și mentă.
Adăugați pansamentul rămas și aruncați ușor pentru a combina; condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți amestecul pulpo deasupra ruculei.