Salată Romaine cu sos Chipotle și frescă caldă Queso

Salata Romaine cu sos Chipotle și cald Queso Fresco ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 313 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sos fierbinte chipotle îmbuteliat, foarte cap de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tortilla Chip Crusted salata de pui cu avocado Chipotle Lime Dressing și Queso Fresco, Queso Fresco & Chipotle pui și Veggie Wraps, și Broccoli la grătar cu unt Chipotle-Lime și Queso Fresco.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de ulei, sos fierbinte și zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ungeți foaia de copt cu ulei de măsline.
Amestecați fulgii de porumb și oregano într-un castron mediu.
Se presară sare și piper.
Ungeți pene de brânză pe toate părțile cu 3 linguri de ulei. Înmuiați pene de brânză în amestec de fulgi de porumb, acoperind complet.
Așezați pe foaia de copt pregătită. (Pansamentul și pene de brânză pot fi făcute cu 4 ore înainte.
Lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei; acoperiți și răciți brânza.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți pene de brânză până când sunt fierbinți și se înmoaie, dar nu se topesc, aproximativ 5 minute.
Între timp, aruncați salata verde cu pansament într-un castron mare. Împărțiți între 6 plăci. Completați fiecare salată cu 2 pene de brânză fierbinte.