Salată rară de vită și hamsie cu sos rachetă și Cezar

Salată rară de vită și hamsie cu sos de rachetă și Cezar durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 461 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, articulație de prăjire, hamsii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Ingredientul Secret (hamsie): salata verde Caesar, Salată Caesar cu paste de conopidă și hamsii din aprilie Bloomfield, și Salată Caesar cu usturoi învelit cu hamsie și Sabayon de lămâie savuroasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar la mediu-înalt și cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Ungeți carnea de vită, condimentați Generos, apoi grătar sau grătar, cu partea grasă în jos, timp de 5 minute până când sunt bine cruste și întunecate. Întoarceți carnea și căutați pe toate celelalte părți, întorcând-o la fiecare 2 minute până când este carbonizată peste tot. Dacă utilizați o tavă, scoateți excesul de grăsime dacă aveți nevoie.
Transferați tigaia în cuptor sau mutați carnea de vită într-o parte mai rece a grătarului, apoi gătiți timp de 25 de minute. Odihnește-te 30 de minute. Între timp, faceți pansamentul (vezi rețeta de mai jos), apoi puneți-l deoparte la frigider.
Tăiați subțire carnea de vită și așezați feliile pe un platou mare.
Se amestecă împreună racheta, fasolea și hamsiile rupte, se amestecă cu 100 ml de pansament, apoi se aruncă salata peste carne.
Stropiți cu mai mult pansament, împrăștiați peste așchii de parmezan și serviți cu pâine sau cartofi noi.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.