Salată prăjită de sfeclă și Mango
Salata prăjită de sfeclă și Mango este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mango, piper, salată verde gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată De Varză Cu Sfeclă Prăjită, Salată De Citrice Și Sfeclă Prăjită, și Sfeclă prăjită și salată de nectarină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați sfecla într-un vas de copt și coaceți la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie. Sfecla rece.
Combinați 2 linguri de suc de portocale, 1 lingură de suc de lămâie și 1/8 linguriță de piper. Cojiți sfecla; tăiați fiecare în 8 pene. Aruncați sfecla cu amestec de suc de portocale.
Combinați 2 linguri de suc de portocale, 1 lingură de suc de lămâie, 1/8 linguriță de piper, muștar, ulei și sare.
Combinați salata verde și mango tăiat cubulețe.
Stropiți cu amestec de muștar și aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii și acoperiți cu pene de sfeclă.