Salată nouă de cartofi, Nasturel și slănină cu sos de smântână
Salata nouă de cartofi, Nasturel și slănină cu sos de smântână durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 450 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi, Nasturel, suc de lămâie și ulei de măsline. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Salată de andive și Nasturel cu sos de slănină-cidru, Mușcături de cartofi cu somon și smântână, și Salată caldă de cartofi cu sos de slănină-muștar.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie cu apă sărată. Frecați ușor cartofii pentru a îndepărta murdăria, dar nu le curățați. Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 10-15 minute pana se inmoaie.
În timp ce cartofii se gătesc, grătiți slănina până când este crocantă, apoi scurgeți-o pe hârtie de bucătărie.
Se amestecă împreună crema acrită, uleiul de măsline și oțetul sau sucul de lămâie și se condimentează cu puțină sare și piper negru proaspăt măcinat.
Îndepărtați orice tulpini dure de pe năsturel și tocați foarte gros frunzele.
Scurgeți cartofii într-un colande rand răcit sub apă curgătoare rece. Rupeți slănina în bucăți mari și groase. Aruncați cartofii în pansament și aruncați năsturelul și slănina. Condimentează după gust și servește.