Salata mediteraneană de Quinoa este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 19887. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, castraveți, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Salată Mediteraneană De Quinoa, Salată mediteraneană cu Quinoa, și Salată mediteraneană de quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți quinoa și apa la fierbere, reduceți temperatura la mediu-scăzut și fierbeți, acoperit, până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 15 minute și lăsați să stea acoperit timp de 5 minute înainte de a-l lăsa să se răcească.Între timp, pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se amestecă quinoa, roșiile, castravetele, ceapa roșie, măslinele, feta și nautul și se amestecă amestecul de suc de lămâie, ulei, oregano, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch