Salată Kale Caesar
Salata Kale Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 438 calorii. 1076 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați kale creț, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Salată Kale Caesar, și Salată Kale Caesar.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, masați kale cu 3 linguri de ulei de măsline, asigurându-vă că acoperiți toate suprafețele, frământând cu mâinile pentru a ajuta la descompunerea pieselor mai dure, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte în timp ce pregătiți crutoanele și pansamentul.
Combinați bucățile de pâine cu uleiul de măsline rămas în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se descompune în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Condimentează după gust cu sare și piper și pulsează o dată sau de două ori pentru a combina.
Transferați pe o foaie de copt cu margini.
Se introduce la cuptor și se coace până când crutoanele sunt maro auriu pal și crocante, aproximativ 20 de minute.
Ștergeți vasul robotului de bucătărie.
Combinați maioneza, hamsiile, usturoiul, brânza, sosul Worcestershire și sucul de lămâie în vasul robotului de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă este necesar.
Când crutoanele sunt fierte, adăugați ceapa, pansamentul și jumătate din crutoane într-un castron mare cu varză ofilită. Aruncați cu mâinile până când sunt acoperite bine.
Se servește presărat cu crutoane rămase.