Salată dulce de pere și Gorgonzola cu rachetă, Năsturel, nuci și miere de flori portocalii

Salată dulce de pere și Gorgonzola cu rachetă, Năsturel, nuci și miere de flori portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata dulce de pere și Gorgonzola cu rachetă, Năsturel, nuci și miere de flori portocalii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, miere de flori portocalii, gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de pere cu slănină, Gorgonzolan și nuci confiate, Tartă Caldă Cu Pere Și Gorgonzola Cu Nuci Și Salată De Rucola, și Panglici de pere Ricotta dulce cu nuci de miere prăjită și smochine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați perele pe jumătate pe lungime. Frecați fiecare jumătate cu un vârf de sare. Puneți hârtie pergament pe o tavă suficient de mare pentru a ține perele și întindeți zahărul pe hârtie. Ar trebui să existe un strat de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Puneți jumătățile de pere tăiate cu fața în jos pe zahăr și coaceți timp de 1 oră. Când perele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați miezurile și tăiați-le transversal în secțiuni de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți sucul de lămâie într-un bol de salată cu sare și piper și amestecați pentru a dizolva sarea, apoi bateți în ulei. Aranjați feliile de pere 1 pere pe farfurie, în 1 strat în centrul plăcii, lăsând un spațiu de 3 inci în centru pentru năsturel și rachetă. Împrăștiați brânza și apoi nucile peste pere, apoi stropiți mierea deasupra nucilor și brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți năsturelul, racheta și busuiocul în bolul de salată și aruncați împreună. Apoi așezați salata în centrul perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Garnisiți cu florile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista