Salată de varză de vită marinată thailandeză cu vinetă caldă de șalot

Salată de varză de vită marinată thailandeză cu vinetă caldă de șalot
Thai marinat salata de varza de vita cu vinaigrette cald eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 778 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, frunze de mentă, șobolani și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Grapefruit cu vinaigret cald, Salată de năsturel și zahăr cu vinetă caldă de susan-șalot, și Frisonexte Cu Vinetă Caldă De Șalot.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele și amestecați bine. Poate fi păstrat la frigider până când este gata de utilizare.
2
Într-o cratiță sau wok mic, încălziți uleiul de canola până la cald. Într-un recipient înalt, combinați șobolanii, lămâia și chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Elixirul GElixirul G
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se toarnă uleiul fierbinte peste amestec și se amestecă. Adăugați încet sosul de pește, sucul de lămâie, oțetul și uleiul de susan. Puneți vinetă înapoi în cratiță pentru a aduce înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Se toarnă peste amestecul de varză pentru a acoperi. Vor fi resturi de vinetă. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Combinați jalapenos și ardei iute serrano, sambal, șalotă, usturoi și miere într-un robot de bucătărie și amestecați într-o pastă netedă. În timp ce procesorul funcționează, adăugați încet sosul de soia și oțetul de orez. Sezon. Amestecul poate fi preparat înainte și depozitat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Setați cuptorul pe broiler sau încălziți un grătar. Marinați rapid mușchiul în amestecul chile timp de 3 până la 5 minute, întorcându-vă pentru a acoperi complet. Gatiti muschiul la un mediu rar, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați carnea de vită să se odihnească timp de 3 minute înainte de a tăia în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Placând pe o farfurie mare, așezați o movilă din amestecul de varză și aranjați felii de mușchi în jurul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Friptură De PorcFriptură De Porc
9
Garnisiți cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista