Salată de varză cu brânză și arpagic
Rețeta brânză și arpagic coleslaw poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 257 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați varză, împachetați arpagic, cheddar matur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Biscuiți cu brânză și arpagic, Brânză și arpagic, și Souffl De Brânză Și Arpagic 8s sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați varza în jumătate, apoi tăiați-o în sferturi.
Scoateți și aruncați miezul, apoi tăiați subțire varza. Puneți într-un bol mare de amestecare.
Adăugați morcovul, ceapa, maioneza, iaurtul și muștarul. Tăiați în majoritatea arpagicului.
Amestecați bine salata de varză cu mâinile, asigurându-vă că fiecare bucată de salată este acoperită în pansament. Se condimentează, apoi se acoperă și se răcește sau se servește presărat cu brânza și arpagicul rămas.