Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, salată de unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag, Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, și Coji De Porc Cu Brânză Albastră Maytag.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, combinați primele 3 ingrediente (prin muștar) într-un blender. Adăugați încet uleiul într-un jet subțire; amestec. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Spălați salata și frunzele separate. Pentru fiecare porție, aruncați 5 frunze mari în 2 linguri de pansament.
Așezați frunzele pe farfurie, stivuindu-le de la cel mai mare la cel mai mic. Se acoperă cu 1 lingură de brânză albastră, 1 lingură de șalotă tăiată cubulețe și 1 linguriță fiecare frunze de tarhon și chervil.