Salată De Tortellini Umplută Cu Brânză

Salată De Tortellini Umplută Cu Brânză
Salata Tortellini umplută cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, morcovi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Tortellini Cu Brânză, Salată de Broccoli tocată cu Tortellini de brânză, și Salată de Paste tortellini cu brânză cu roșii, rucola și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti tortellini simpli si spanac conform indicatiilor de pe pachete. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortellini Cu SpanacTortellini Cu Spanac
ApăApă
2
Agitați toate ingredientele de pansament cu busuioc într-un recipient bine acoperit. Într-un vas mare de sticlă sau plastic, așezați tortellini și toate ingredientele rămase pentru salată Tortellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
BusuiocBusuioc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament; aruncați până când este acoperit uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele, dar nu mai mult de 24 de ore. Aruncați înainte de servire.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista