Salată De Ton Thailandez La Grătar

Salată De Ton Thailandez La Grătar
Salata de ton Thailandez la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 295 calorii, 44G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,91 USD pe porție. Un amestec de sare, ceapă pre, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Ton Cu Condimente Thailandeze La Grătar, Salată De Ton Thailandez, și Salată De Ton Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
2
Presărați peștele uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Combinați varza și următoarele 4 ingrediente (prin portocaliu) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați zahărul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând bine cu un tel. Rezervați 1 lingură de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Stropiți restul de pansament peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de salată uniform între 2 farfurii.
8
Tăiați fiecare friptură de ton peste cereale în felii de 1/4 inch; aranjați peste amestecul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
BoabeBoabe
9
Stropiți 1 1/2 lingurițe pansament rezervat peste fiecare porție.
10
Pentru desert: lingură 1/2 cană sorbet de nucă de cocos în fiecare din cele 2 boluri de desert; completați fiecare porție cu 2 linguri de mango decojit tăiat cubulețe și 1 lingură de nucă de cocos îndulcită în fulgi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos îndulcităNucă De Cocos îndulcită
Nucă De CocosNucă De Cocos
SorbetSorbet
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista