Salată de Tofu piure (Shira-ae)
Salata de Tofu piure (Shira-ae) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă $2.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 191 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sos de soia, tofu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este mare. Încercați Amprentele de afine ale lui Shira, Salată de Tofu de năut (salată Birmană cu Tofu Shan), și Tal Ronnen ' s Agave Lime tofu la grătar cu Slaw asiatic și piure de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu și înfășurați prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de apă. Puree într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron cu apă cu gheață. Gatiti spanacul in apa clocotita pana se ofileste, aproximativ 2 minute, apoi scurgeti-l si scufundati-l in apa cu gheata.
Scurgeți și stoarceți excesul de apă.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie la foc mediu-mic, aruncând, până devin aurii, aproximativ 3 minute. Se răcește, apoi se macină într-o mașină de tocat condimente. Amestecați semințele măcinate, zahărul, Mirina, sosul de soia și spanacul în tofu. Se condimentează cu sare.