Brânză și șuncă Tabbouleh salata ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 448 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
1
Acoperiți bulgurul cu apă rece în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere. Apăsați cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați bulgur, roșii, castraveți, brânză, șuncă, pătrunjel și ceapă într-un vas de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bulgur
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția frunzelor de salată; se toarnă peste amestecul de bulgur și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Bulgur
5
Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
6
Serviți amestecul de bulgur pe frunzele de salată.