Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră

Salata de spanac cu portocale și brânză caldă de capră este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru 3,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită muștar din cereale integrale, sare kosher, portocale de buric și ceapă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră, Salată Caldă De Spanac Cu Slănină, Nuci Și Brânză De Capră, și Salată caldă de spanac cu brânză de capră cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste o sită așezată peste un castron, tăiați secțiunile portocalii fără membrane, lăsând secțiunile să cadă în sită.
Tăiați brânza de capră în sferturi și formați ușor într-un disc. Scufundați-vă în nuci pecan pe fiecare disc pentru a acoperi.
Coaceți pe o foaie mică de copt în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Măsurați 1 lingură de suc de portocale din castron și bateți împreună cu muștar, oțet, sare și zahăr într-un castron mare.
Adăugați ulei și bateți până se omogenizează.
Adăugați secțiuni de spanac, ceapă și portocale pentru a vă îmbrăca și aruncați bine. Condimentează cu piper. Împărțiți între 4 farfurii de salată și transferați cu grijă 1 disc de brânză de capră în fiecare salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.