Salată de spanac și mango
Salata de spanac și mango ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 279 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, migdale felii albite, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 98% , ceea ce este minunat. Încercați pere poșate cu clasă în nectar picant de mango cu înghețată de mango , semințe vegane de mango chia Pops cu gheață de mango, nucă de cocos și creveți cu crustă de migdale și salată de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aranjați migdalele într-un singur strat pe o tavă de copt.
Coaceți 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este parfumat și ușor prăjit.
Într-un castron mic, amestecați oțet de vin roșu, oțet balsamic cu aromă de arțar, ulei de măsline, muștar uscat, tarhon, sare și piper.
Într-un castron mediu, aruncați amestecul de oțet de vin roșu cu spanacul și mango. Acoperiți cu migdalele prăjite.