Salată de sfeclă-afine
Salata de sfeclă-afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr turbinado, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine, Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Sos De Afine, și Salată de afine de sfeclă de dovleac prăjită cu sos de ulei de semințe de dovleac de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Folosind o răzătoare de cutie sau atașamentul de mărunțire la un robot de bucătărie, tocați grosier sfecla. Dacă utilizați, potriviți procesorul cu lama și combinați afine și zahăr turbinado. Pulsați de mai multe ori pentru a tăia grosolan. Alternativ, utilizați cuțitul pentru a tăia afine și combinați cu zahăr într-un castron.
Topiți untul într-o fontă sau altă tigaie sigură pentru cuptor. La foc mediu, adăugați sfeclă, afine, sirop de arțar, sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti cateva minute, netulburate, pana cand sfecla incepe sa se inmoaie.
Presărați nuci pecan tocate deasupra.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți timp de 20 de minute sau până când pecanele încep să se rumenească.