Salată de sfeclă și sardină
Salata de sfeclă și sardină este o fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 119 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sardine, mărar, hrean îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Salată de sardină și țelină, și Salată mediteraneană de sardină.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună smântână, hrean, mărar și sare după gust.
Tăiați sfecla în cuburi de 1/2 inch și aruncați cu ulei și sare după gust.
Serviți sardinele deasupra sfeclei cu amestec de smântână.