Salată de salată de creveți și unt cu salată de lămâie-portocală

Salata de salată de creveți și unt cu vinaigretă de lămâie-portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 590 calorii, 25g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, bucăți de mărimea mușcăturii frunze de salată de unt crocante, ulei de măsline plus 1/2 linguriță coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de unt cu Avocado, portocală și o vinetă de tei, Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, și Salată Mixtă De Salată, Fenicul Și Portocale Cu Vinetă De Măsline Negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, aduceți vinul alb și 1 cană de apă la foc mic.
Adăugați creveți; reduceți căldura pentru a menține lichidul abia la foc mic până când creveții sunt fierți, aproximativ 6 minute.
Scurgeți și tăiați creveții pe jumătate pe lungime.
Într-un castron mic, combinați coaja de lămâie, sucul, șalota, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; lăsați să stea cel puțin 15 minute.
Bateți în ulei de măsline.
Într-un castron mare de servire, amestecați salata verde, ridichile, avocado și creveții cu suficientă vinaigretă de lămâie-portocală pentru a acoperi. Salvați vinaigreta suplimentară pentru o altă utilizare. Împărțiți amestecul între patru plăci. Se acoperă cu pesmet, dacă se folosește.
Pesmet. Pentru a face o salată simplă, adăugați pesmet prăjit pentru un plus de crocant și bogăție.
Într-un robot de bucătărie, rotiți 1 felie de pâine de ou până la firimituri fine. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați pesmet și amestecați până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă sare și piper după gust. O linguriță sau două de ierburi proaspete tocate sunt, de asemenea, un plus frumos.
Întindeți firimiturile pe prosoape de hârtie pentru a se răci.
Cumpărați proaspăt. Inspectați salata verde pentru rumenire, ofilire, pete uscate sau alte semne de vârstă. Vrei ca frunzele să fie strălucitoare, clare și umede.
Uscați frunzele. Apa ofilește verdele și diluează pansamentul. O aruncare cu câteva prosoape de hârtie preia umezeala lăsată de majoritatea filatoarelor de salată.
Potriviți verdele cu pansamentul potrivit. Salata de unt și verdeața fragedă de primăvară sunt cele mai bune atunci când sunt acoperite ușor cu un pansament ușor acid. Verdele mai grele pot rezista la arome mari și acizi mai puternici.
Tăiați toate ingredientele aproximativ de aceeași dimensiune. Acest lucru face salata mai ușor de mâncat și păstrează atenția asupra aromei.
Lasă aromele să se amestece. Când faceți un pansament, lăsați acidul (oțet, suc de lămâie) să absoarbă condimentele (usturoi, șalotă, condimente, ierburi) timp de cel puțin 15 minute înainte de a adăuga uleiul.
Verificați condimentele. Scufundați o frunză de salată în pansament; vă va oferi un gust mai precis decât prelevarea cu o lingură.
Aruncă cu mâinile. Niciun alt instrument nu este la fel de blând sau vă oferă la fel de mult control.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.